Arbeta med oss!

Ledarskap & Förnyelse expanderar och söker därför en driven annonssäljare

Om tjänsten
Som annonssäljare skapar du långsiktiga relationer med företagets Marknadsansvarig eller VD, som huvudsakligen återfinns inom utbildningsbranschen. Varje kunds unika annonseringsbehov växer successivt fram i dialogen mellan dig och köparen. När behovsbilden är klarlagd övergår samtalet till att finna lämpliga lösningsalternativ via annonsmöjligheter på sajten och i e-brev. Du kommer att arbeta i nära samarbete med företagets ägare.

Försäljningen sker genom uppsökande försäljning per telefon utifrån prospektlista. Säljaren har ett personligt ansvar för varje kunds unika annonseringsbehov vilket ger dig stora möjligheter till att utveckla affärer.

Din profil
Vi söker dig som känner en stark kärlek för sälj och som vill och kan arbeta med nykundsbearbetning. För att lyckas behöver du ha ett högt driv och stort ordförråd för att kunna bearbeta personer i ledande befattningar inom svenskt näringsliv.

Du som söker:

  • Är förtroendeingivande, har hög social kompetens och förmåga att bygga långsiktiga relationer
  • Gillar att arbetar mot uppsatta mål och budget
  • Har ett stort intresse för ledarskap

Då tjänsten är på deltid söker vi dig som är egenföretagare eller student och har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Om företaget
Ledarskap & Förnyelse är Sveriges online-magasin för alla som är intresserade av hållbart ledarskap. Här skriver vi om det framtidsinriktade ledarskapet. Det berör aspekter som miljö/klimat, mänskliga rättigheter, mångfald, helhetssyn och personlig utveckling, men också projektledning, förändringsprocesser, motivation, arbetsmiljö och värdegrund. Vi förser läsarna med såväl nyhetsartiklar som djuplodande analyser, de får tips på nya böcker och kan ta del av aktuella rapporter och undersökningar. Dessutom publiceras krönikor av ledande personer inom respektive område. Sedan starten 2009 har antalet besökare ökat stadigt. Ledarskap & Förnyelse drivs av företaget Ponera Framtid, grundat 1995.

Som annonssäljare ingår du i Arena Personals uthyrningsverksamhet och kommer därmed att bli anställd av Arena Personal men arbeta för oss på Ledarskap & Förnyelse.

Arena Personal erbjuder fast lön och har givetvis kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Ansökan
Du ansöker genom att klicka här. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Martin Andersson, 031-739 13 50

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum:
2014-11-13