Ledardagen i Väst

Typ: Konferens
Längd: Halvdag
Ort & datum: Göteborg 6 november 2014
Arrangör: Ledardagen i Väst
Pris: 1.195:- (exkl. moms)

Den 6 november är det dags för Ledardagen i Väst – En unconference om ledarskap och utveckling i Göteborg. Är du chef, beslutsfattare, VD eller arbetar med utvecklingsfrågor? Ja, då är detta något för dig. Gillar du dessutom att aktivt delta, skapa diskussioner och nätverka med andra ledare så skall du anmäla dig direkt!

Ledardagen i Väst innehåller Track inom olika ämnesinriktningar, seminarier med inspirerande föreläsare och sist avslutar vi med en intressant paneldebatt. Kom och lyssna på Sofia Brax HR-Chef på Lindex och Ulf Sandberg VD på Krusell och hör deras resa som ledare i framgångsrika bolag.

Konferensen skapades för att du som arbetar med ledarskap och utveckling, är beslutsfattare eller chef skall ges möjlighet till ett forum där erfarenheter byts, diskussioner sker och nya nätverk skapas. Konferensen hölls första gången 2013 och då hade vi deltagare som Utbildningsansvarig, VD, Affärsområdeschef, Försäljningschef, Account Manager, Marknadschef och flera Entreprenörer.

Läs mer om konferensen och se årets program

Vid ytterligare information eller frågor om Partnerpaket så kontakta Ordförande Martin Andersson. Var med redan nu och diskutera samt ställ frågor till våra Trackleader och föreläsare på Twitter med hashtagen #Ledardagen14

Ledardagen i Väst
Martin Andersson
Ordförande

+46 760 50 97 80
martin@withpeople.se
www.ledardagenivast.se

Läs fler artiklar om: Okategoriserat

Share
Tipsa en vän Tipsa en vän

Om författaren:

RSSKommentarer (0)

Trackback

Kommentera
Om du vill att ditt foto skall visas med din kommentar, skaffa en Gravatar.