Hattrick meetings

Typ: Internutbildning
Längd: 6 dagar
Arrangör: gr8 meetings
Pris: Begär offert

Skapa bättre möten i din organisation!

Varje år tillbringar svenska tjänstemän och -kvinnor tid i ineffektiva möten till en kostnad av 170 miljarder kronor. Det motsvarar runt 5 % av Sveriges BNP. Det är riktigt mycket pengar. Bryter vi ned det på en mer greppbar nivå, betyder det att en genomsnittlig chef sitter 12 timmar i veckan i dåliga möten. Vi gissar att du har bättre saker att lägga din tid på.

För dig som vill skapa en roligare och mer effektiv arbetsplats, erbjuder vi vår mötesledarutbildning Hattrick Meetings. Den ger er färdigheterna ni behöver för att ni ska nå era mål och få ut en större effekt av era möten. Och vi lovar att ni kommer få det lite roligare på jobbet på köpet.

Det blir en mix av strategi, taktik, mötesteknik, och metoder som delas upp i planeringsfasen (Före), utförandefasen (Under) och avslutningsfasen (Efter).

Ni får 6 dagars utbildning fördelat på:

  • 3 dagars f-2-f utbildning med Micke Darmell och Antoni Lacinai, uppdelat på tre tillfällen under sex månader.
  • Distansutbildning med veckotips och uppdrag via web-klass/e-learning med Caroline Murray Carlsson från Lustra Utveckling. Insatsen per deltagare är cirka 3 dagar under sex månader.
  • Kurslitteratur: Boken En massa sätt att sabba ett möte. Och 3 x fler sätt att bygga upp det på.

Priset är baserat på gruppens storlek. Kontakta därför oss för offert, tillgänglighet och mer information.

Om utbildarna

Micke Darmell är mötesevangelisten vars mission är att skapa bättre möten – sådana möten som du går på på jobbet, och möten mellan människor. Micke började sin karriär inom vården, och märkte snart att det var ett intresse för människor snarare än sjukdomar som tagit honom dit. Nu har Micke över 20 års erfarenhet från mötesbranschen, där han idag fokuserar på organisationers interna möteskultur.

Antoni Lacinai är kommunikationsexperten som hjälper människor och företag att växa genom att få dem att förbättra sin kommunikation och sitt agerande i möten men andra människor. Detta så att de till exempel blir bättre chefer, säljare, talare eller effektivare som team. Han har skrivit flera böcker om kommunikation och motivation.

Tillsammans ledde Micke och Antoni Möteskulturdagarna 2014, ett forum med fokus på organisationers interna möten.

gr8 meetings
Regementsgatan 19
217 53 Malmö

+4673 027 1667
therese.eriksson@gr8meetings.se
www.hattrickmeetings.se
www.gr8meetings.se

Läs fler artiklar om: Okategoriserat

Share
Tipsa en vän Tipsa en vän

Om författaren:

RSSKommentarer (0)

Trackback

Kommentera
Om du vill att ditt foto skall visas med din kommentar, skaffa en Gravatar.