Projektledarskap

Projektledarskap. Ny bok av Torbjörn Wenell

Projektledarskap är en ny bok av veteranen inom området, Torbjörn Wenell.

Boken förmedlar en helhetssyn på projekt. Syftet är att läsaren ska kunna omsätta de erfarenheter som förmedlas till ny kunskap i det egna projektet.

Den passar även som kurslitteratur.

ProjektAkademien har sedan starten 1994 årligen utsett Årets Projektledare. Torbjörn Wenell har intervjuat samtliga tjugo pristagare och kompletterat med egna reflektioner, analyser och erfarenheter av framgångsrik projektledning.

– Sverige har projekt, projektledning och projektledare i världsklass. Det är den viktigaste lärdomen som förmedlas i den här boken, säger Anders Söderholm, ordförande i Svenska ProjektAkademien.

Läs mer

Fakta
Torbjörn Wenell har arbetat med att utveckla projektformen och dess praktiska tillämpning sedan början på 1960-talet. Han har arbetat med alla typer av projekt inom de flesta branscher och har ansvarat för utbildning av mer än 150 000 personer. Torbjörn började som Nordens första projektkonsult 1965 och startade 1967 konsultföretaget Wenell Management AB. Under flera år har han varit knuten till Linköpings universitet som expert i projektledning.

Svenska ProjektAkademien har till uppgift att främja utveckling och tillämpning av projektarbetsformen i svenskt arbetsliv. Akademien är sedan 1994 en mötesplats för personer med hög kompetens inom ämnesområdet projektledning.

Läs fler artiklar om: Nya böcker

Mer om:

Share
Tipsa en vän Tipsa en vän

Om författaren:

RSSKommentarer (0)

Trackback

Kommentera
Om du vill att ditt foto skall visas med din kommentar, skaffa en Gravatar.